Ünnepeljen a 20 éves Implantcenterrel!

Vegye igénybe 20% kedvezményes ajánlatunkat!

  • implantátumokra
  • fémkerámia és cirkon koronákra
  • fogtömésekre
Érdeklik a részletek? Írjon vagy hívjon minket most!

Akciós ajánlataink 2024. április 15-től 2024. augusztus 31-ig érvényesek, más kedvezménnyel nem összevonhatóak.

0 +
sikeresen beültetett implantátum
0 éve
a magyar piacon
0
fogorvos és szájsebész
0 +
elégedett páciens

Milyen előnyökhöz juthat az Implantcenternél?

NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ - szakértelem, precizitás, empátia

Szabaduljon meg esetleges félelmeitől és bízza fogászati problémáját orvosainkra. Az Implantcenter fogorvosi és szájsebészeti csapata nemzetközileg képzett, magasan kvalifikált szakemberei empatikus hozzáállásukkal, több éves szakmai tapasztalattal, nagyfokú precizitással és figyelmességgel várják kezelésére.

FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK az Ön kényelméért

Tapasztalja meg a fájdalommentes fogászati kezelés élményét, igényei szerint helyi érzéstelenítéssel vagy akár altatásban. Szakorvosaink mindent megtesznek az Ön kényelme érdekében, hogy fogászati kezelése kellemes emlékként maradjon meg. A kezelések előtt pedig ellazulhat kellemes, nyugodt légkörű váróinkban.

ÁTFOGÓ MEGOLDÁSOK fogászati problémájára

Teljes körű, minőségi, fogászat és szájsebészeti kezelések egy helyen, folyamatosan képzett és tapasztalt kollégákkal, a fogtömésektől a fogfehérítésen, a fogpótláson és a fogszabályzáson át a fogbeültetésig, kiváló fogtechnikai csapattal támogatva. Mindenre kiterjedő fogászati megoldások várják, összetett fogproblémák esetén is.

FOGBEÜLTETÉSI SPECIALISTÁK implantációs fogpótlásához

Válassza hiányzó fogai pótlására a legmodernebb lehetőséget, az implantációt. Implantológus szakembereink a legfrissebb ismeretek felkészültségével, több mint 28000 sikeresen beültetett fogászati implantátum tapasztalatával és nemzetközileg elismert, minőségi fogászati implantátum márkákkal várják az Implantcenterben.

TUDTA? INGYENESEN NYÚJTJUK PÁCIENSEINK SZÁMÁRA:

fogászat
fogászat
fogászat

Keressen minket!

Lépjen velünk kapcsolatba gyorsan és egyszerűen, pár pillanat alatt, minden kötelezettség nélkül. Munkanapon 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

kapcsolati urlap - main

Sok ezer elégedett páciensünk sikertörténete bizonyítja azt a célunkat, hogy visszaadhassuk a rágás örömét, a felszabadult, magabiztos mosolyt pácienseink lehető legszélesebb körében, a fogászati kezelésük komplexitásától függetlenül.