NEM CSAK SZÉPÉSZETI, HANEM SZÁJHIGIÉNIAI KÉRDÉS IS

Az arc legfeltűnőbb része a szemek és az ép egészséges fogak. Az egészséges ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot. Fiatalon a legtöbb embernek fehérek a fogai, de az évek során, az elfogyasztott ételek és italok, valamint a dohányzás hatására a fogak elszíneződhetnek. A mai modern fogfehérítés technikáknak köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek.

A felszíni elszíneződések esetében első lépésként dentalhigiénikusaink eltávolítják a lepedéket, a fogköveket és egy homokfúvó segítségével tisztára és simára polírozzák a fogak felszínét.

Minden esetben professzionális fogtisztítás előzi meg a rendelői vagy az otthoni fogfehérítést.

RENDELŐI ELJÁRÁS

A mai legmodernebb fogászati technológiával, kevesebb, mint 1 óra alatt akár 2-4 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Ehhez az eljáráshoz budapesti rendelőnkben fogfehérítő Led lámpát használjuk.

A rendelői fogfehérítés menete:

  • Első lépésként, egy speciális ajakterpeszt helyezünk fel, amely eltakarja, védi az ajkakat a kezelés során, majd egy ínyvédő géllel bekenjünk az ínyt és a lágy részeket, hogy a magasabb koncentrációjú fogfehérítő zselétől megóvjuk azokat.
  • Ezt követően a fogfelszínre felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet Led lámpával megvilágítunk. Az UV-B fény hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag.
  • Az eljárás végén védőréteggel vonjuk be a fogakat. A kezelést követő 48 órában, kerülje a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak. Ilyen például, a kávé, tea, cola és a vörösbor.

Az eredményt hosszútávon megőrizhető az otthoni sínes fogfehérítővel, amelyet előzőleg a fogsorminta alapján készítünk el.

A rendelői fogfehérítés, biztonságos eljárás, mivel nem károsítja sem a fogakat, sem a töméseket és a koronákat, általában csekély átmeneti érzékenységgel jár csak.

Rendelői fogfehérítés

OTTHONI SÍNES ELJÁRÁS - NAPRÓL NAPRA VILÁGOSABB FOGAK

Az otthoni sínes fogfehérítéssel, napról napra világosabb fogszín érhető el. A tökéletes hatás eléréshez kb. 10-12 alkalom szükséges.

A használat az anyagának köszönhetően kényelmes, és alvás közben is viselhető.

Otthoni sínes fogfehérítés menete:

  • Fogászati klinikánkon először lenyomatot veszünk az alsó és a felső fogakról, amely alapján fogtechnikusaink 24 órán belül elkészítik az egyénre szabott fogsínt.
  • A fogfehérítő zselét minden egyes alakalommal be kell tölteni a sín belsejébe.
  • A síneket éjszakára fel kell helyezni, és akár egy éjszaka alatt szemmel látható változás érhető el. Az esetek legnagyobb részében 5-8 éjszaka elegendő.
  • A kezelés ideje alatt érdemes kerülni a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak. Ilyen például, a kávé, tea, cola és a vörösbor.
  • Ha a fogfehérítő gél elfogy, Klinikánkon bármikor pótolható.
Fogfehérítés otthon

A fogfehérítő zselével történő fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel a fogak szerkezetében nem okoz változást.
Amennyiben eljönne hozzánk, árainkról az alábbi linken értesülhet.