BEST OF BUDAPEST

A Best of Budapest and Hungary név egy független minősítési rendszert takar, melyet a Budapest Week Publishing kiadó 1993-ban a minőség megőrzéséért alakított ki.

A Budapest Week Publishing 1993 óta, minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az így beérkezett szavazatok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda a legjobbaknak járó elismerést.

A Best of név elnyerői Budapest és Magyarország legjobbjai közül kerültek ki, akik az évek során bebizonyították a – szolgáltatói szférában nyújtott – kiváló teljesítményüket.

A Best of Budapest and Hungary név garancia arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevők bármikor visszatérve ugyanazzal a minőséggel találkozzanak.

BEST OF BUDAPEST DÍJAK

fogászat

GCR

Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika dolgozói számára rendkívül fontos, hogy minden páciens megelégedésére végezzék magas színvonalú munkájukat. Ezért is bír nagy jelentőséggel, hogy Klinikánk több nemzetközi elismeréssel is büszkélkedhet.

A GCR (Global Clinic Rating) egy olyan független pontrendszer, amely az egészségügyi klinikák színvonalát és a páciensek elégedettségét nemzetközi szinten méri. Megalapításának célja az volt, hogy a páciensek és klinika tulajdonosok is, a különböző egészségügyi szolgáltatókat, egy egységes nemzetközi rendszerben tudják összehasonlítani.

Az egészségügyi szolgáltatók akkreditációja során a GCR a következő szempontok alapján értékel, majd ezeket összeveti a nemzetközi követelményekkel: szakértelem, felszereltség, szolgáltatások, páciensek visszajelzései.

Dental Implants Award

Büszkék vagyunk fogászatunkra, amely 2018-ban „Dental Implants Award – Innovation” kategóriában is díjat nyert. A Dental Implants AWARD célja, hogy hivatalosan elismerje a fogászati implantációs központok, gyártók, fogorvosok és fogorvosi ügynökségek szakmai eredményeit az egész világon. (The aim of the Dental Implants AWARD is to officially recognize the professional achievements of dental implant centres and manufacturers, dental surgeons and dental agencies throughout the world.)

Legyen szó implantációról vagy más fogászati kezelésről, nálunk a folyamatos fejlődés és újítás kiemelten nagy szerepet kap.