"Soha nem vagy túl öreg egy mosolyhoz az Implantcentertől"

Mr. Fox egyik páciensünk az Egyesült Királyságból 19 évvel ezelőtt, 60 évesen ültette be az implantátumot. Ő immár 80. életévét tölti, nemrégiben meglátogatott minket a székhelyünkön, az Implantcenter Budapesten kontrollra. Az implantátumai tökéletes állapotban vannak, és olyan jók, mint a behelyezésük napján. Victor azt mondta, hogy bárcsak mindene ugyanolyan állapotban lenne, mint 20 évvel ezelőtt...

Tisztelt Ügyintéző, Tisztelt Dr. Kálmán Attila!
Április 4-én lett eltávolítva 3 bölcsességfogam, amitől meg kell mondjam, nagyon tartottam. Ez volt az első alkalom amikor fogat távolítottak el, de őszintén, minden szempontból pozitív csalódásként ért a beavatkozás. Nagyon könnyen "átvészeltem" az utána lévő napokat is. Ahogy Doktor Úr is mondta, 4-5 napig tényleg dagadt volt az arcom, de fájdalom például nem is igen jelentkezett. Ezúton is szeretném megköszönni a precíz munkát, a továbbiakban is bizalommal fogok fordulni Önökhöz!
Üdvözlettel,

Tisztelt Tulajdonos, kedves Munkatársak! A tegnapi nap jártam Önöknél és már a megérkezésem pillanatában mosolygós, segítőkész hölgyek fogadtak, adtak tájékoztatást a teendőkről. A FB-on láttam hirdetésüket, így kerestem fel a klinikát fogkőlevétel miatt, tele aggodalommal félelemmel, de Tímea asszisztensük kedvessége, együttérzése és szakmai profizmusa lenyűgözött, így bár tegnap megtettem személyesen is, de szeretnék neki itt is köszönetet mondani. Hálát éreztem, őszinte hálát, mely érzés még most is könnyeket csal a szemembe. Kívánok neki és Önöknek további szakmai sikereket és ami talán ennél is fontosabb, még több mosolygós, hálás pácienst.

Nagyon sok köszönetet és hálám szeretném kifejezni Kámán Attilának és Juhász Zsuzsannának a kitűnő munkáért, mindkettőnek arany keze van és nem félek már fogászatra járni.

Tisztelt Dr.Dr. Kámán Attila Úr, kedves Attila!

Ez év tavaszán sikerrel nyert befejezést a csaknem egy éves beavatkozások sorozata, melynek eredménye a boldog (és szép) mosoly. A szép mosolyt a legnagyobb megelégedés ötvözi, így kellemes emlékekkel és baráti szeretettel gondolunk Önre, Dr. Bádonyi Andreára és valamennyi kedves munkatársra, akik kiemelkedő tudással, kitartó szakmai odaadással, fáradhatatlan szenvedéllyel alakították a művet. Kedves Attila – ritka betegi tünet – de hiányzik a klinika, a személyes kontaktus, a baráti környezet. A fent vázolt tünet időszakos feloldása érdekében mindent megteszek, hogy a jövőben időnként, nem túlzó zavarással, de valami javítandó hibát, vagy szakmai kérdést találjak, amivel felkereshetem. Addig is további sikereket, egészséget és boldogságot kíván.

Tisztelettel és baráti üdvözlettel:

Életem egyik legjobb élménye ha lehet ilyet fogászatról írni! A fogadtatástól a távozásomig. A recepciós kis hölgy, aki nem lát ki a munkából, mégis türelmes, mosolyog és figyelmes az összes Asszisztenssel együtt. A Dr úrról meg csak annyit írnék, hogy 45 másodperc alatt kihúzta minden (szó szerint minden) fájdalom nélkül a bölcsesség fogamat. Szakmailag és emberileg mindenki a magaslaton volt! A legszervezettebb hely, amit mostanában láttam. Köszönöm!

Nagyon jó emlékeket őrzök az Implantcenter csapatának kedvességéről és professzionalizmusáról. Az Önöké egy csodálatos csapat, aminek köszönhetően megváltozott az életem. Visszakaptam a mosolyomat és az örömöt abban, hogy finom ételeket ehessek. Mindenkinek hálás köszönet.

Tisztelt Implantcenter!

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy gyorsan fogadtak és találtak időpontot a mai délután, részemre. Kérem adják át külön köszönetemet a fogorvos úrnak, amiért a mai nap délután megszabadítottak egy igen kellemetlen bölcsességfogtól ami panaszt okozott. Mindenki profi, igaz hogy levert a víz mert nem a kedvenc helyeim közé tartozik a fogászati rendelő, de ide valóban volt értelme eljönni. Még egyszer köszönöm mindenkinek, további eredményes jó munkát és sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Kedves Implantcenter dolgozók és Dr. Németh Zsolt!

Mindenképpen ajánlani fogom a klinikát ismerőseimnek. Attól kezdve, hogy elkezdtem kérdezősködni a klinikáról, a kezelés végéig minden tökéletes volt. A páciensek számára nyújtott szolgáltatások minősége kiváló. Köszönöm, hogy segítettek abban, hogy ismét merjek mosolyogni!

Örülök, hogy a kezelésem véget ért, viszont azt kell, hogy mondjam, hiányolni fogom a kedves Implantcenter dolgozókat, akik végig figyelmesek és gondoskodóak voltak. Bádonyi Doktornő rendkívüli munkt végzett. Határozottan pozitív tapasztalat volt.

Tisztelt Doktor Úr! Sokat gondolkodtam azon, hogyan tudnám meghálálni mindazt, amit értem tett. Végtelenül hálás vagyok Önnek, nagyszerű orvosnak és csodálatos embernek gondolom! Őszinte tisztelettel:

Fantasztikus csapat! Kiváló munka! Köszönöm!

Nagyon elégedett vagyok minden szolgáltatásukkal, különösképpen az SMS emlékeztetőnek örülök nagyon!

Köszönettel:

Kiemelkedő minőségű szolgáltatás, nagyon pozitív tapasztalat!

Annyira örülök, hogy ezt a klinikát választottam. Az egész kezelés során mindenki nagyon figyelmes, segítőkész és támogató volt. És mindezek felett maximális profizmus. Külön köszönöm Dr. Németh Zsoltnak, akiben végig maximálisan meg tudtam bízni és kiváló munkát végzett. És még viccelődni is volt alkalmunk.

Mindenkinek köszönöm a kitartó munkát. Nagyon elégedett vagyok a beültetett implantátumokkal. Mindenki kitűnő munkát végzett.

Köszönöm a csapatnak és főleg Dr. Szabó Előd Doktor Úrnak a magabiztos és precíz munkáját és kedvességét.
Tisztelettel:

Óriási köszönettel tartozom Dr. Némethnek, aki a 2010-es első látogatásom óta dolgozott azon, hogy szebb mosollyal rendelkezhessek. Megnyugtatott és a kezelés minden egyes lépéséről tájékoztatott. Köszönöm neki, hogy miután ide utaztam az Egyesült Királyságból, alsó fogsoromnak egy szebb megjelenést biztosított. Nagyon boldog és elégedett vagyok a ragyogó mosolyommal! Mindenkinek, akivel beszélek, ajánlani fogom a klinikát, mert fantasztikus az a személyre szabott ellátás, amit nyújtanak, amiben nekem is részem volt. Tényleg hihetetlen tapasztalat volt, mely során minden egyes lépést gondos odafigyeléssel valósítottak meg!

Köszönöm!

Kedves Implantcenter!

Szeretnék köszönetet mondani minden kedves dolgozónak az Implantcenter klinikán, különösen Juhász Doktornőnek azért a fantasztikus munkáért, amit a fogaimon végeztek. Lenyűgöző, hogy milyen kényelmesek az implantátumok és valóban megtévesztésig hasonlítanak az eredeti fogakhoz. A teljes kezelési folyamat nagyon profi volt, otthon ehhez hasonlót nem kaphattam volna. Remélem hamarosan sor kerülhet még néhány kisebb korrekcióra, addig is mindenkinek ajánlani fogom a klinikát. Még egyszer köszönöm mindenki odaadó munkáját!

Van egy hely, ahol az elegancia és a vendégvárás művészete egyesül: Budapesten, az Implantcenter klinikán, ahol a fogászati és orvosi kezelés első lépése a páciensnek szóló mosoly, így a kezelés is élvezetessé válik. Köszönöm, amit tesznek! Köszönöm, hogy vannak!

Az Implantcenter teljes csapatànak köszönöm a profizmusát. El vagyok ragadtatva a Dr. Bádonyi Andrea által nyújtott kezeléssel, szimpatikus, profi hozzáállásával és a tökéletes végeredménnyel. Minden fórumon ajánlani fogom a klinikát. Köszönöm kedvességüket és türelmüket. Ha minden jól megy, egy év múlva ismét találkozunk.

Tisztelt Dr. Kámán Attila Úr !

Engedje meg, hogy ezúton mondjak köszönetet Önnek és gratuláljak a kiváló szakemberekből álló teamje valamennyi tagjának. A tegnapi műtétem után jól érzem magam. Kérném Önt, adja át hálás köszönetem dr. Horváth Zsuzsa szakorvos asszonynak, dr. Oszvald Péter úrnak – és az Őket segítő valamennyi munkatársnak.

Az Ön szolgáltatása világszínvonalú. Maradok nagy tisztelettel és üdvözlettel:

Tisztelt Implantcenter!

Épp most vagyok túl egy fekvő bölcsességfog húzáson. 5 évig halogattam, féltem a beavatkozástól. Nem kellett volna… Az egész csapat előtt le a kalappal, a recepción mosolyognak, kedvesek. Dr. Kámán Attilának és az asszisztenseknek pedig örök hálám. Precizitás, odafigyelés, gyorsaság, kedvesség, humor… Ezek jellemezték azt a néhány percet, amit a fogászati székben töltöttem. Gratulálok és kívánok Önöknek további sok sikert. Ezentúl csak ide fogok járni.

Boros Barbara lányától kaptuk ezt a fotót, az anyuka ezt a pár sort írta hozzá:

A világ legjobb fogászata! Megcsinálták azt a fogpótlást, amit senki sem tudott a 8 éves kislányomnak! Örök hála érte!

Mindig riasztott a fogászati szék, a fúró hangja, a furcsa szagok minden. Köszönöm, hogy ezt sikerült elfeledtetni velem.

Szeretném mindenkivel megosztani az Implantcenter londoni és budapesti klinikáin szerzett élményeimet. Kisebb izgalommal estem át az első konzultáción Londonban. Nem lepett meg a végeredmény, miszerint 6 implantátumra lenne szükségem. Mialatt Dr. Kámánnal beszélgettem egy árajánlatot nyomtattak ki számomra, mely tartalmazta az összes költséget. Első jele a hatékonyságnak. A konzultációt követően hamarosan két rövidebb és egy hosszabb látogatást is tettem a budapesti klinikán.
Az Implantcenter által nyújtott szolgáltatás lenyűgöző volt. Sofőr várt, mikor megérkeztem, aki minden időpontom előtt és után visszavitt a szállodába, majd a kezelésem utolsó napján kivitt a reptérre. A klinikán sosem kellett 10 percnél többet várnom arra, hogy Kámán doktor és Lantos doktor behívjon. Mindenki jól beszélt angolul, kedves és udvarias volt. Egy percig sem hezitálnék, hogy javasoljam-e őket.

Köszönettel tartozom azért a kedvességért és szakmai tudásért, amit az Önök fogászati magánrendelőjében tapasztaltam. Hosszú ideje tartó vérző fogínygyulladásom végre megszűnt, megtanultam helyesen fogat tisztítani és belátom, valóban szükséges a rendszeres fogászati szűrésen való részvétel. Szeretettel fogom az Implantcentert minden kedves ismerősömnek ajánlani.

Alig tudtam kikönyörögni a fogorvosi székből!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani, amiért az Implantcenter visszaadta a hitemet és bizalmamat a fogászati kezelésekkel kapcsolatban.
Nem akarom mentegetni magam, de a múltbeli rossz tapasztalatok miatt kialakult félelem vezetett arra, hogy elhanyagoljam a fogaimat. Ehhez még hozzájárult egy tonsilla tumor gyógyítására alkalmazott sugár- és kemoterápiai kezelés, amely nagymértékben rontott a helyzetemen.

Az Ön csapata magas színvonalú szaktudásával, gondosan megtervezett kezelési ütemtervével, maximális odafigyelésével, kedves, udvarias hozzáállásával már az első alkalommal kiölte a bennem élő fogászat félelem, szenvedés és fájdalom képet. Még az – egyébként csekély – várakozási időt is szívesen tölti az ember egy kellemes, igényesen kialakított, nyugodt hangulatú váróban, jövő-menő, mosolygós orvosok és asszisztensek között. A kezelések során tapasztalt, jól összeszokott csapatmunka pedig példaértékű. Nyugodt szívvel fogom ajánlani rokonaim, ismerőseim, barátaim körében az Implantcentert. Leendő párommal együtt büszkén fogunk mosolyogni a közelgő esküvőnkön készülő fotókon. (Meghívó Jakab doktornál.) Nem bántuk meg, hogy Önöket választottuk.

Munkájukhoz tovább sok sikert kívánunk.

Tisztelettel:

Kedves Mindenki!

Elöször jártam ilyen “felhasználó barát”, kellemes fogászati rendelöben. Örömmel tapasztaltam, hogy a szakmai precizitás mellé minden kollégától kaptam még egy bíztató mosolyt is. Örülnék, ha ez a pozitív “kettösség” lenne jellemzö máshol is.

Még egyszer köszönöm!

Nem is értem, miért halogattam ennyi ideig a fogászati kezelésem.
Tényleg a legjobb kezekben voltam. Köszönöm.

Kedves Implantcenter dolgozók!

Az interneten találtam meg fogászatukat, így idegenként érkeztem, de legnagyobb meglepetésemre barátként távoztam. Köszönöm közvetlenségüket, szakértelmüket.

Kedves Implantcenter dolgozók!

Köszönettel tartozom mindazért a kedvességért és fájdalommentes kezelésért, amiben itt részem volt. Amint beléptem az ajtón, mosolygós arcok fogadtak.

Pár percet kellett csak várnom, így a kedvenc újságomból, amit a váróban találtam, egy sort sem tudtam olvasni. Ahhoz vagyok szokva, hogy minimum fél órát várakoztatnak, nagyon pozitívan csalódtam. A doktor úr és az asszisztens nő olyan kedves volt, hogy hirtelen ki is ment a fejemből, miért is jöttem. A beavatkozás cseppet sem fájt és az idegességem is teljesen elmúlt. Azóta már a lányomat is elhoztam fogtömésre.

Köszönünk mindent:

Kedves mindenki!

Amióta az Önök rendelőjéből hazajöttünk M. Csaba nevű, balesetes gyermekemmel, az a gondolat foglalkoztat, hogy mindenkivel tudassam, hogy ilyen szeretetteljes, lelkiismeretes bánásmódban mi még sehol nem részesültünk, pedig a 7 év alatt nagyon sok helyen megfordultunk. Kívánunk mindenkinek erőt, egészséget, hogy még sokáig tudják boldogítani, gyógyítani a szeretetükkel az embereket.

Köszönettel:

Kedves Orvos Csapat!

Miután már közel egy éve az Önök Klinikáján beültetett fogimplantátummal élek, szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmeséljem Önöknek a tapasztalataimat, és ezúton ismét megköszönjem a munkájukat.

Megszoktam az implantátumot és boldog vagyok, hogy ismét felszabadultan mosolyoghatok. Az eljárás egyáltalán nem volt annyira kellemetlen, mint amire számítottam, és az előzetes félelmeim is alaptalannak bizonyultak. Erre azonban az ember mindig utána jön rá.

Szeretnék köszönetet mondani Kámán Doktornak és Büki Doktornőnek, aki a kezelésem második szakaszában felnyitotta a fogínyemet, lecsiszolta a fogaimat, és utólag kezelte a fogínyemet. Kiválóan illeszkedtek a fogaim, és már rövid időn belül sajátjaimnak éreztem azokat. Annak ellenére, hogy sajnos nem tudom pontosan, melyik fogtechnikus készítette a fogaimat, szeretnék neki is köszönetet mondani. Nagyon pontosan eltalálta a fogszínt, senki nem veszi észre, hogy ezek nem a saját fogaim. A levelemet olvasva láthatják, hogy maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal és az eredménnyel, és bármikor visszamennék Önökhöz, amennyiben szükségessé válik a kezelés folytatása. Ennek ellenére remélem, hogy erre a közeljövőben nem lesz szükség.

Minden dolgozójuknak kellemes nyarat és pihenést kívánok!

Kedves Dr. Kámán Attila!

Köszönöm a tudását, amit sok munkával szerzett. Azt is, hogy ez nem volt elég, és mindig fejlesztett. Köszönöm a stábot, valóban mindenki profi. A design, a személyzet, és minden egyes doki. Köszönöm a jó szót, az őszinte emberséget. Kívánok a folytatáshoz erőt, egészséget.

A legmélyebb tisztelettel,

Kedves Büki Doktor Néni és Többiek!

Mégegyszer szeretném megköszönni azt a sok kedvességet és figyelmességet, amit tegnap Tőletek kaptam!
Már sokkal jobban vagyok, remélem nem lesz több gond a nyelvecskémmel.
Mindenkinek sok puszit küldök.

A cég legfiatalabb paciense: