INSPIRE ICE™ KÉSZÜLÉK

Ez a készülék, az egyik legesztétikusabb megoldás, külső fogszabályozás esetén. A kerámia bracket-ekkel szemben, az Inspire ICE™ bracket-jei kristály tisztaságúak. Ennek köszönhetően, a felhelyezett készülék láthatatlanná válik, asszimilálódik a fogszínhez.

Anyagát tekintve monokristályos zafír, amely a kerámiánál egy sokkal konzisztensebb anyag, így a készülék törésállósága sokkal magasabb fokú. Ráadásul a lekerekített formája megakadályozza a szájüreg kidörzsölődését, így kényelmesebb viseletet biztosít.

A mikro golyós technológiájának köszönhetően a felülete sokkal könnyebben ragaszthatóvá válik, illetve a tapadása is sokkal megbízhatóbb, mivel könnyebben illeszkedik a fog felszínére, mint a többi készülék.

Láthatatlan fogszabályozás
Mikro golyós technológia
láthatatlan fogszabályozás
Láthatatlan fogszabályozás

INVISALIGN - LÁTHATATLAN KIVEHETŐ FOGSZABÁLYOZÁS

Ez a fogszabályzós eljárás átlátszó fogszabályzó sínek sorozatából áll. A fogakat egy vékony átlátszó műanyag réteg veszi körül, amely szükség esetén pl.: fogmosás idejére kivehető, így a fogak könnyen tisztíthatóvá válnak.

Az eljárás során speciális lenyomatot veszünk, amelyet a páciens fotóival és fogászati röntgenképeivel együtt az Amerikai Egyesült Államokba küldünk, ahol egy számítógépes animációt készítenek a fogak mozgatásáról és a végeredményről. Az animáció segítségével a végeredmény előre láthatóvá válik a páciens számára.

Az átlátszó sínsorozatot 3-5 hét alatt gyártják le, amelyeket a tapasztalat szerint 2 hétig kell hordani. A fogszabályzós síneket a páciens maga, a sínek sorozatszáma alapján cseréli, előírt időközönként.

Az Invisalign fogszabályozás sínrendszer előnyei:

 • láthatatlan
 • rövid időre kivehető, tisztítható
 • a fogak könnyen tisztíthatóak
 • rövid kezelési időt vesz igénybe
 • a kezelés végeredménye előre látható a páciens számára

Fogászati klinikánk legújabb, legmodernebb fogszabályozó rendszere.

Ezt az eljárást már maradó fogak esetében alkalmazzuk. Az átlátszó síneket napi 24 órában folyamatosan viselni kell az étkezések kivételével. A sín pontosan illeszkedik a fogakra, ezáltal a külső szemlélő számára láthatatlan.

A rendszer alapja a kis átlátszó műanyag sínek egymásra épülő hatása, melyek folyamatos fogmozgást végeznek. Ezek a fogakra épülő sínek egy nagyon fejlett technológiai háttér segítségével az amerikai Szilícium-völgyben található cégközpont üzemében készülnek.

Az Invisalign fogszabályozás előnyei:

 • Láthatatlan, egy vékony átlátszó műanyag réteg veszi körül a fogakat.
 • A fogazat könnyen ápolható, tisztítható a sín eltávolítása után.
 • Rövid időre kivehető.
 • Nem kell Multiband készüléket hordani.
 • Az orvos a precíz lenyomatot és a páciens egyéb dokumentumait elküldi az USA-ba, és a kezelési terv alapján meghatározza a készülék programozásának alapjait.
 • A készülék gyártása 6-8 hét.
 • A kezelés időtartama programozható.
 • A kezelés alatt 4-6-8 hetente rendeljük vissza pácienseinket.
 • Tökéletes a harapás, tökéletes a végeredmény.

Az Implantcenter fogászat komplex kezelést biztosít Páciensei számára, amelyhez szükség szerint látható vagy láthatatlan készüléket használunk.

A fogszabályozó kezelés folyamata orvosi beavatkozás, gondozás. Hónapokra, akár évekre kerül kapcsolatba orvos és a Páciens. Célunk, hogy szakmailag megalapozott, az Ön igényeinek leginkább megfelelő kezelést adjunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, áraink a következő linken érhetőek el.

láthatatlan fogszabályozás
Láthatatlan fogszabályozás - felhelyezve
Láthatatlan fogszabályozás - levétel

INVISALIGN FOGSZABÁLYOZÁS ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK

fogszabályozás
láthatatlan fogszabályozás
fogszabályozás