MINDENKINEK AJÁNLOM, HOGY MERJE MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉST!

Caroline egy ismerőse ajánlására, bár eleinte picit félve kereste fel klinikánkat. Sikeres kezelése után most már magabiztos, ragyogó mosollyal meséli történetét:

„Gyerekkorom óta tartottam a fogorvosi rendelőktől, emiatt nagyon elhanyagoltam sajnos a fogaim egészségét. Aztán egyre erősebben éreztem, hogy nagyon szeretném egy megbízható fogászaton visszakapni magabiztos mosolyomat, és egyúttal legyőzni a fogorvosoktól való félelmemet. A weboldalon keresztül tájékozódtam, majd pácienskoordinátor segítségével foglaltam az Implantcenternél időpontot.

A férjem elkísért Budapestre a fogászati kezelésemre. A klinika dolgozói gondoskodtak mindenről. Érkezésünkkor sofőrjük a budapesti reptéren várt az Implantcenter autójában, és egészen a szállásunkig vitt. Kezelésem idejére a klinika épületében található apartmanban szálltunk meg, Buda szívében, így még egy kis városnézésre is jutott idő.

Az első időpontom előtt, a váróban, még szorongtam kicsit a kezelés miatt, de a végtelenül kedves asszisztensnő bátorítására már nyugodtan érkeztem a kezelőbe.

Úgy érzem, mind szakmailag, mind emberileg kiváló szakemberek kezeiben voltam. Minden tiszteletem a kezelőorvosomé, akinek ezúton is köszönöm a kifogástalan munkáját. Nagyon körültekintő és megértő volt velem, ráadásul a kezelés közben minden lépésről tájékoztatott, így mindig tudtam, mi fog történni, és ez egyúttal oldotta a félelmemet is. Az implantátumok beültetése gyorsan, szakszerűen, és fájdalommentesen történt.

Talán a konzultációk voltak számomra a legizgalmasabbak, és ahogyan lépésről lépésre egyre közelebb kerültem a vágyott mosolyomhoz. Az Implantcenter profi szakembereinek köszönhetően ma már a megálmodott fogaimmal nézhetek tükörbe. Sokkal fiatalosabbnak, magabiztosabbnak érzem magam. Az arcom kiteljesedett, üdébbnek tűnik, egyenesen ragyogok. Visszanyertem önbizalmam, sokkal mosolygósabb és vidámabb lettem.

Hosszú út vezetett az elhatározásig, hogy változtatok és felkeresem az Implantcenter fogászati klinikát, de a legjobb döntés volt!

Mindenkinek ajánlom, hogy merje megtenni az első lépést! Az életem minőségi javulását szinte azonnal megtapasztaltam. Ráadásul nemcsak a fogsorom lett gyönyörű, de örök élményekkel gazdagabban tértem haza.

Végtelenül hálás vagyok a kapott, szakmailag profi munkáért, és az Implantcenter klinika minden dolgozójának kedvességéért.

Mindenképp visszatérek Budapestre, az éves ellenőrzésemre!”

 

Minden jót kívánva,
Caroline

KÖSZÖNÖM, HOGY ÚJRA SZERETHETEM ÖNMAGAM!


Páciensünk májusban, előrehaladott mértékű paradontológiai problémával és foghiánnyal kereste fel klinikánkat. Néhány hónappal később, sugárzóan boldog mosollyal mesélte el történetét: 

„Gyerekkoromban egy balesetet szenvedtem, aminek következtében összetört az arcom. Ennek eredményeképp 5 fogamat kellett eltávolítani. Ettől a pillanattól kezdve alakult ki rendkívüli fóbiám a fogorvosoktól. 31 éves koromban még mindig az édesanyám vitt el fogorvoshoz, és egy egyszerű konzultációhoz is altatásra volt szükségem. Miután elköltöztem, 30 évig egyszer sem mentem el fogorvoshoz.

Ebben az évben a fogaim szörnyű állapotba kerültek. Féltem, ijedt és ideges voltam, szégyenkeztem a szám állapota miatt, már évek óta csúnyának érzem magam és képtelen voltam önmagamat szeretni. Tudtam, hogy szembe kell nézzek a legnagyobb félelmemmel. Elkezdtem körbenézni más országokban is, és miután 2 héten át kutattam a különböző klinikák ajánlatait rátaláltam a budapesti Implantcenterre, majd hamarosan megtörtént az első konzultációm Dr. Németh Zsolttal.

Júniusban Dr. Kámán Attila műtött meg, megnyugtatott és egyáltalán nem ítélkezett. Az operáció után Dr. Kámán elmondta, hogy ez éppen a még megfelelő idő volt a beavatkozásra, amelyet a testem meg fog hálálni, mivel már legalább 10 éve fertőzéssel küzdöttem. Novemberben visszatértem Dr. Kámánhoz és Dr. Németh-hez az új fogsorom véglegesítésére. Nagyon jól éreztem magam, csodásan néztem ki, és semmilyen fájdalmam nem volt. Amikor a munka befejeződött, a tükörbe néztem, és sírtam; soha, egy pillanatra sem gondoltam volna, hogy valamikor majd újra ennyire jól nézhetek ki és ilyen kirobbanó formában érezhetem magam.

A kezelésem során az egész csapat rendkívül segítőkész volt, teljes körűen tájékoztattak a kezelési tervemről és minden kérdésemet nagyon gyorsan megválaszolták. A klinika feletti egyik apartmanban szálltam meg, ami nagyszerű volt. A klinika abszolút kellemes, barátságos, a légkör nyugalmat áraszt és egyáltalán nincs „fogászati szag”. Az egész személyzet igazán megnyugtató és figyelmes, különlegesnek éreztem magam.

Nekik köszönhetően újra szeretem önmagam!”

Annette magabiztos mosolyát 11 Camlog implantátumra épített fémkerámia korona és híd segítségével alkottuk meg. Mivel páciensünknek rendkívül nagy fokú félelme volt a fogorvosoktól és a fogászati beavatkozásoktól, a kezelések nagy részét altatásban végeztük, a teljes fájdalommentesség biztosítása érdekében.

TESTVÉREM BÁTORÍTÁSÁVAL ÉS AZ IMPLANTCENTER SZAKTUDÁSÁVAL ÚJRA MAGABIZTOSAN MOSOLYOGHATOK

Christine testvérével együtt kereste fel klinikánkat, hogy félelmeiket együtt legyőzve szebb, egészségesebb mosollyal távozhassanak klinikánkról. Christine sikeres kezelése után már felszabadultan meséli el történetét:

„Évek óta az esztétikus, egészséges mosolyról álmodoztam, mert életemet nagyban megnehezítették a fogaim közt lévő hatalmas rések. Sajnos korábban nem volt elég bátorságom ahhoz, hogy felkeressek egy szakembert, aki megoldást ajánlhatna a problémámra. A bátorítást végül testvérem részéről kaptam meg, mert ő is fogászati problémákkal küzdött, ezért úgy döntöttünk, hogy együtt lépünk túl félelmeinken, és a szebb mosolyért vállaljuk a szükséges fogászati beavatkozásokat.

Ahogy már az első konzultációmon kiderült, fogápolási szokásom többé-kevésbé hibás volt, így a nem megfelelően eltávolított lepedék és az abban letelepedő baktériumok nagy fokú ínybetegséget okoztak, amely további súlyos fogászati problémákhoz vezetett. Fogíny gyulladásom következtében kialakult a fogágybetegség, amely ráadásul annyira kiterjedtté vált, hogy fogaim nagy mértékben elromlottak; a felső fogsorom menthetetlenné vált, az állcsontom meggyengült. Ahhoz, hogy egészséges fogsorom lehessen, szükségem volt csontpótlásra is. Nagy szerencsémre az Implantcenternél minden beavatkozást és kezelést egy helyen el tudtak végezni, így nem kellett klinikáról klinikára járjak. A csontpótlás sikeres volt, így az orvosom be tudta ültetni a szükséges fogászati implantátumokat. Mivel az alsó állkapcsom esetében a fogínybetegség kisebb mértékű volt, saját fogaim nagy része megmaradhatott, és a tökéletes rágás kialakításához elég volt csupán 2-2 implantátum beültetése.

Testvéremmel való közös, fogászati élményemhez az is pozitívan járult hozzá, hogy együtt választhattuk ki az implantátumaimra kerülő koronák színét és formáját, persze orvosaim ajánlásával.

Ezúton is szeretném megköszönni az Implantcenter minden dolgozójának a munkáját, és azt, hogy visszakaptam Önöktől a mosolyomat és a magabiztosságomat! Nem tudom eléggé kifejezni hálámat!”

Előtte
Utána

ELDÖNTÖTTEM: BÚCSÚT MONDOK AZ ÍNYBETEGSÉGNEK!

„Már régóta kerestem a megfelelő klinikát, ahol orvosolni tudják fogászati problémám. Mindig is zavartak összetorlódott fogaim, azonban a legnagyobb problémát az egyik felső szemfogam okozta, amely nem nőtt ki megfelelően. Fogorvosom tájékoztatása szerint ennek következtében könnyebben terjedtek el a számban lévő bakteriális fertőzések és gyulladások. Szerencsére még időben rátaláltam az Implantcenter fogászati és szájsebészeti klinikára, ugyanis kiderült, hogy a későbbiekben sokkal súlyosabb problémákat is – akár gócbetegséget vagy ciszta kialakulását – okozhatott volna.

Kezelés előtt

Kezelésem során nagyszerű fogorvosok, szájsebészek álltak a rendelkezésemre, akiknek köszönhetően a foghúzás is valóban teljesen fájdalommentesen zajlott. A tökéletes eredmény eléréséhez az arcüreg feltöltést is vállalnom kellett, hogy az implantátumok a lehető legstabilabban épülhessenek be. Ez nem sikerült volna az Implantcenter dolgozóinak magas szintű szakértelme nélkül, hiszen a CT eredményem alapján csontállományom már jócskán lecsökkent.

A szükséges műtéteim után 16 Nobel Branemark implantátum büszke és boldog tulajdonosa lettem. A tökéletes és magabiztos mosolyomat pedig az ezekre felépített fémkerámia koronákból álló körhidakkal biztosították. Ami számomra szintén nagy megkönnyebbülés volt, hogy koronáim rendkívül rövid idő alatt készültek el, köszönhetően a klinikán belül dolgozó nagyszerű fogtechnikus csapatnak.

Rendkívül boldog vagyok, hogy ezen a lenyűgöző klinikán történt a kezelésem. Dr. Kámán Attila elképesztő munkát végzett! Nem tudom eléggé megköszönni. Végre olyan a mosolyom, amire büszke lehetek! Sok köszönettel tartozom az Implantcenter klinika csapatának, nagyszerűek!”

Kezelés után
Esztétikus mosoly - sosem késő megvalósítani vágyunkat

VÉGRE ÚJRA TELJES AZ ÉLETEM HÁLA AZ IMPLANTCENTERNEK!

„Borzasztóak voltak mindennapi étkezéseim, hiszen alsó és felső fogaim is mozogtak. Nem is beszélve arról, hogy milyen kellemetlenül éreztem magam, amikor barátaim társaságában elmosolyodtam. Szükségem volt egy tartós, megbízható és gyors megoldásra, amelyet az Implantcenternél találtam meg.

Az állapotom súlyossága miatt sajnos több fogamat is muszáj volt muszáj volt eltávolítani, annak érdekében, hogy fogínyem újra egészséges lehessen. Nem is gondoltam volna, de a fogorvosom ezt teljesen fájdalommentesen végezte, ugyan úgy, mint ahogy a szájsebészem az implantátumok beültetését is. Esetemben az All-on-6 eljárást alkalmazták, mert így lehetett a leggyorsabban és legköltséghatékonyabban pótolni fogaimat, valamint fogorvosom szerint a fogaimra nehezedő terhelést egységesen eloszlatni. Összesen 12 db implantátumot kaptam, 6-ot a felülre és 6-ot alulra.

Nagy megkönnyebbülésemre a csontpótlás utáni gyógyulási idő alatt sem kellett fogak nélkül élnem, mert erre a 4 hónapig tartó időszakra egy ideiglenes protézist kaptam, amivel máris teljesebb lett az életem, pedig csak átmeneti megoldásként volt rá szükség. Ez után helyezték fel az alsó és felső fémkerámia koronákat.

Mindezek után következett az igazi boldogság. Amikor a tükörbe néztem, újra a fiatal Alain mosolygott vissza rám. Visszakaptam az önbizalmam, az önfeledt mosoly örömét, és a gondtalan étkezéseket.

Az Implantcenter teljes csapatának köszönettel tartozom. A végeredményt teljesen tökéletesnek találom. Külön köszönet fogorvosomnak, aki általam eddig sohasem tapasztalt professzionalizmusról tett tanúbizonyságot, valamint a páciens-koordinátoroknak, akik egyben francia tolmácsaim voltak. Még egyszer nagyon köszönöm!”

Előtte
Utána

MEGTALÁLTAM AZT A KLINIKÁT, AHOL MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁMRA MEGOLDÁST NYÚJTOTTAK!

„Korábban egy másik fogászaton ültették be fogászati implantátumaimat. Azonban sajnos az ottani orvosokba vetett bizalmam elvesztettem. Ezért egy olyan új fogászati klinika után kutattam, ahol minden fogászati kezeléssel kapcsolatos igényemet kielégítik. Az Implantcenternél már az első találkozó alkalmával meggyőztek. Konzultációm során teljes körű tájékoztatást kaptam a lehető legnagyobb részletességgel a rám váró vizsgálatokkal és kezelésekkel kapcsolatban. A klinikán dolgozó specialisták egyedi kezelési tervet készítettek, amelynek köszönhetően pontos képet kaptam a beavatkozásokról, azok időtartamáról és pontos költségeiről.

A meglévő implantátumok mellé, hiányzó hátsó fogaim pótlására is az implantációs fogpótlást ajánlották, így azokat a nemzetközi piacon elismert és egyik legjobb Nobel Biocare implantátumokkal és a ráépülő fémkerámia koronákkal pótolták. Elülső fogaim fogcsikorgatás miatt nagymértékben elkoptak, amin esztétikai okokból mindenképp szerettem volna változtatni. Ezekre a fogaimra ezért az egyik legtermészetesebb hatású cirkon koronát választottam, amely tökéletes látványt eredményezett!

Az új mosolyom fantasztikus lett!

A fogorvosom nagyon kíméletesen kezelt, amit eddig még sosem tapasztaltam. Csodálatos munkát végzett, és a kezelési terv is pontosan azt a menetet és összeget tartalmazta, ami végül megvalósult.

Jó szívvel ajánlom az Implantcenter klinikát mindenkinek, akinek fogproblémája van. Rá fog jönni, hogy mennyire jó szakemberek dolgoznak itt. Az ismerőseim azt mondták, bátor vagyok, hogy ebbe belevágok, de végül rájöttem, nincs más alternatíva: az Implantcenter klinika árai és szakmailag kiemelkedő csapata verhetetlen!

Óriási köszönettel:

Amanda”

Előtte
Utána

A MAGABIZTOS MOSOLY BOLDOGGÁ TESZ

„Nálunk sajnos az egész családra jellemző, hogy a fogainkkal elég gyakran vannak gondok. Fogszuvasodástól kezdve, fogínybetegségeken keresztül, letört fogig mindenféle különböző probléma megjelent már valakinél a rokonok között. Nekem a legtöbb kellemetlenséget az örökölt foghiány okozta; a szemfogaim nem tudtak rendesen kifejlődni, és elég furcsán is néztek ki. Ez sajnos nem tett túl jót az önbizalmamnak sem. Nem sok olyan kép van rólam, ahol őszinte, széles mosoly lenne az arcomon.

Ennek ellenére elég sokáig halogattam, hogy megcsináltassam a fogaimat, mert sok fogászati rémtörténetet hallottam a családon belül, így kiskoromtól kezdve félek a fogorvosoktól. Szerencsére végül sikerült rávennem magam, hogy túllendüljek ezen a fóbiámon, és rátalálni az Implantcenterre. Utólag elmondhatom, hogy nagyon jól döntöttem, amikor ezt a klinikát választottam.

Bár eléggé izgultam, amikor megérkeztem az első konzultációra, de hamar eloszlottak az aggodalmaim. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, az elejétől a végéig minden zökkenésmentesen ment. Az előzetes félelmeim úgy látszik alaptalanabbak voltak, mint gondoltam. A szemfogamat implantátummal pótolták, és fogorvosom javaslatára, cirkónium koronát kaptam, mert ez a koronatípus néz ki a legtermészetesebben. És tényleg, nem hiszem, hogy sokan meg tudnák mondani, hogy melyek a nem természetes fogaim.

A hátsó fogak kevésbé látszanak, ezért ezekre a fogaimra fémkerámia koronákat javasolt az fogorvosom. Ráadásul így jobban meg is érte, hiszen olcsóbbak voltak, ami igen pozitív élmény volt, hogy az orvos nem a saját pénztárcáját tartotta előrébb, hanem az enyémet, mint páciensét, ennek kiválasztásakor. A kezelés alatt minden tökéletesen sikerült és nagyon elégedett vagyok az új, fogsorommal.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyit hozzá fog adni az önbizalmamhoz, hogy magabiztosan tudok végre mosolyogni. Fordult velem egyet a világ; igazán férfiassá alakították a mosolyomat, amit mindent nő megcsodál. A közérzetem is sokkal jobb lett, és már sokan említették is, hogy mennyire pozitívan változtam meg a kezelés után. Szeretném megköszönni az Implantcenter csapatának a gyönyörű, kiváló munkát, mindenki remekül teljesített, teljesen elégedett vagyok a végeredménnyel. Végre nem kell azon aggódnom, hogy ki-mit gondol a fogaimról, így teljesen önmagam tudok lenni.”

Előtte
Utána

AZ ÚJ MOSOLY ÖRÖME

„Fogaim állapota az évek során nagyon megromlott, így sajnos abba a helyzetbe kerültem, hogy teljesen új fogsorra lett szükségem, de semmiképpen sem szerettem volna kivehető fogsort.

Fogbeültetés előtt

Mivel a fogaimat nem lehetett megmenteni, elsőként a foghúzásokra került sor. Ezután következett a csontpótlás és az arcüreg feltöltés, majd kaptam kilenc felső és öt alsó implantátumot. Tehát elmondható, hogy nem egy egyszerű kezelésről beszélünk, hanem egy hosszú és komplikált folyamatról, de a szájsebészek mindent megtettek azért, hogy mindez gördülékenyen menjen. Nem volt könnyű dolguk, de az új mosolyom magáért beszél.

Minden elvárásomat felülmúlták. Elképesztő, hogy képesek voltak a régi, megromlott fogaim helyére egy teljesen természetesnek kinéző, szép és szabályos új fogsort alkotni. Őszintén, kicsit még szoknom kell az új mosolyomat, mert elég drasztikus és eléggé látványos is a változás, de nagyon hálás vagyok a fogorvosok kitartó munkájáért és mindazért, amit értem tettek a kezelésekkel.”

Alsó, felső implantátumok
Branemark implantátumos körhíd
Fogbeültetés után

HOLLYWOODI MOSOLY MINDÖSSZE 1 HÉT ALATT

„Amit csak tudok, szeretek magamnak elintézni, és nem másokra hagyatkozni a problémáimmal. A legutóbbi élményem egy külföldi fogfehérítővel viszont igencsak elgondolkoztatott ezt illetően. Egyik nap a reggeli fogmosás után a tükörbe nézve úgy éreztem, hogy igazán ráférne a fogaimra egy alapos fehérítés, de nem akartam fogorvoshoz menni ezzel. Gondoltam egyedül is el tudom ezt intézni, sőt így akár gyorsabb is lesz az egész. Ezért vettem külföldről egy kedvezményes házi fogfehérítő készletet. Utólag kiderült, hogy a fogaim már alapvetően kezelésre szorultak és nem a fogfehérítés hiánya volt az egyedüli problémám. Ezt viszont én sajnos nem tudtam, így az otthoni fogfehérítéssel többet ártottam, mint használtam. A fogaim kimaródtak, és nagyon érzékenyek lettek. Beláttam, hogy ez nem egy olyan szituáció, amit egyedül meg tudok oldani.

Fogászati kezelés előtt

Időpontot kértem konzultációra az Implantcenterhez, ahol megállapították, hogy mi is volt a probléma alapja. Ez után elkezdődtek a kezelések és annak ellenére, hogy bőven több beavatkozásra volt szükségem, mint amire számítottam, minden nagyon gyorsan elkészült. Egy nap alatt elvégezték a szükséges gyökértöméseket, csiszolást, majd behelyezték a porcelán csapokat a lecsiszolt fogak megerősítésére. A következőkben ideiglenes koronákat kaptam arra a pár napra, amíg elkészült a végleges. Egy hét sem telt el attól a ponttól, hogy beléptem az Implantcenter ajtaján addig, amíg behelyezték a végleges koronákat. Bámulatos, hogy mindössze 1 hét alatt Hollywoodi mosolyom lett!”

Fogászati kezelés után
Hollywoodi mosoly 1 hét alatt

NINCS TÖBBÉ TAKARGATNIVALÓ MOSOLY

„Egyetlen kéréssel érkeztem az Implantcenterbe: azt szerettem volna, ha mosolygás közben nem kell takargatni a számat. Már évek óta nagyon érzékenyek voltak a fogaim, és nem nyújtottak megnyerő látványt, így folyamatosan figyelnem kellett arra, hogy mások minél kevesebbet lássanak belőlük. Amikor fogorvosom kérésemre megígérte, hogy megtalálja a megoldást, nagyon megkönnyebbültem.

Ezután következett az alapos első konzultáció, ahol kiderült, mennyi fogászati problémát kell kezelni: a felső fogaimnál a mély szuvasodás már elérte a fogideg kezdetét, ezért szükségem volt gyökérkezelésre. Így nem csak a fájdalom szűnt meg, de megállították a további fertőzést is, majd következtek a fogtömések. Hiányzó fogaim pótlására szájsebészem fogászati implantátumokat ültetett be, de mivel már rég nem pótoltattam néhány fogam, állkapcsomban a csont nagyon felszívódott, ezért előtte szükségem volt arcüreg feltöltésre és csontpótlásra is.

Miután mindennel végeztek a szakorvosaim, három hónapos gyógyulási idő következett, majd, nagy örömömre, végleges koronák kerültek a fogaimra.

Most hogy már mindenen túl vagyok, úgy érzem, hogy a lehető legjobb helyet választottam arra, hogy a kérésemet megvalósítsák. Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel, a kezelések közben, pedig mindig megerősítést nyertem, hogy biztos kezekben vagyok, és egy profi csapat segít abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Egyértelműen hatalmas a különbség a régi és a mostani mosolyom között. Néha még mindig azon kapom magam, hogy takargatom mosolygás közben a számat, de biztos vagyok benne, hogy az új fogsorommal erről hamar le tudok szokni.”

Fogbeültetés előtt
Fogbeültetés után

SZAKORVOSOK, AKIK NEM ISMERNEK LEHETETLENT

„Évekig halogattam, hogy elmenjek egy fogorvoshoz, annak ellenére, hogy egyértelműen szükségem lett volna már rá. Attól féltem, hogy ha egyszer elkezdem, soha nem lesz vége a fájdalmas beavatkozásoknak. Végül feleségem kitartó unszolására úgy döntöttem, belevágok. Nagyon aggódtam, amikor elindultam a klinikára, de az első konzultáció után megnyugtattak, hogy nem lesz olyan szörnyű ez a folyamat, mint amilyennek képzeltem.

I. Implantációs kezelés előtt
II. Implantációs kezelés előtt

Szerencsére nem volt olyan ok, ami kizárta volna a szükséges kezeléseket, csupán a penicillin érzékenységemre kellett külön odafigyelni. Nyolc fogam évek óta hiányzott, emiatt arcüreg feltöltésre volt szükség. Összesen végül a felső állcsontomba hét, alulra pedig két implantátumot helyezett be a szájsebészem. Az alsó foghiányt hosszú távú ideiglenes híddal pótolták, a felsőt, pedig kivehető pótlással látták el. A hat hónap gyógyulási idő leteltével kellett visszamennem szájsebészemhez és fogorvosomhoz, akik elkészítették a végleges fogpótlásom. Voltak olyan fogaim, amik nem igényeltek fogászati ellátást, így, ahol fogbeültetést kaptam, ott szakorvosaim külön figyeltek arra, hogy a többi fogamhoz és koromhoz is illeszkedjen a pótolt fogak formája és színe.

Utólag természetesen belátom, hogy feleslegesen aggódtam és halogattam mindezt évekig. Nagyon sok konfliktust, energiát és szorongást meg tudtam volna azzal spórolni, ha hamarabb megcsináltatom a fogaimat. Minden elismerésem a szájsebészemé és a fogorvosomé, akik remek munkát végeztek!”