SZÁJSEBÉSZETI MŰTÉTEK A LEGMAGASABB SZINTEN!

Élvezze az új korszak előnyeit a magán fogászati ellátásban. Implantcenter klinikánk a magyarországi magán fogászati ellátásban megnyitotta egyedülálló egynapos szájsebészeti nagyműtőjét, amelynek köszönhetően még komplexebb megoldásokat tudunk biztosítani pácienseink kezelésénél.

MIT NYÚJT AZ EGYNAPOS SZÁJSEBÉSZET NAGYMŰTŐ?

Új szájsebészeti nagyműtőnkben olyan összetett szájsebészeti kezelések is elvégezhetőek, melyek másik 3 kisebb szájsebészeti kezelőnkben nem kivitelezhetőek. Még professzionálisabb és specifikusabb környezetben, magánkórházi színvonalon tudunk kivitelezni rövid idő leforgása alatt kisebb-nagyobb szájsebészeti műtéteket, akár altatásban is.
Ez számos előnnyel jár pácienseink számára, a már meglévőkőn felül, amely csak nálunk elérhető magán fogászati ellátásban.

MIÉRT ELŐNYÖS EZ PÁCIENSEINKNEK?

Szájsebészeti nagyműtőnk megléte mostantól még több előnyt nyújt pácienseinknek:

⦁    először nálunk vehető igénybe ez az egyedülálló lehetőség
⦁    még összetettebb műtétek kivitelezésére is mód van
⦁    egy nap alatt elvégezhetőek a komolyabb szájsebészeti beavatkozások is
⦁    egy helyen elérhető minden szükséges beavatkozás, legyen szó akár összetettebb, akár kórházi betegellátásban kivitelezhető kezelésről
⦁    magas színvonalú ellátást nyújtunk magánkórházi színvonalon
⦁    kellemes, nyugodt és zavartalan környezetet biztosítunk az egész kezelés során és azt követően is
⦁    rövid idő alatt helyi érzéstelenítéssel, bódítással vagy akár altatásban is elvégezhetőek a műtétek
⦁    saját pihenő szobát és személyes felügyeletet biztosítunk a műtétet követően

KIK VÉGZIK AZ EGY NAPOS SZÁJSEBÉSZETI MŰTÉTEKET?

Dr. Dr. Kámán Attila

Dr. Nagy Eszter

juhaszpeter Szájsebész, dentoalveolaris szakorvos

Dr. Juhász Péter

Klinikánkon szájsebészeti szakember csapata áll pácienseink rendelkezésére, több mint 20 éves tapasztalattal, a legfrissebb ismeretek birtokában, professzionális kezelést nyújtva. Szájsebészeink magasan képzettek, és folyamatosan továbbképzésen, tréningeken vesznek részt a legújabb ismeretek és technikánk megismerése érdekében. Ezen felül nap, mint nap tesznek gyakorlati tudásuk fejlesztéséért, amit magas minőségű, legújabb technológiák biztosításával segít klinikánk. Pácienseink elégedettsége is hűen tükrözi szájsebészeink hozzáértését.

EGY NAPOS SZÁJSEBÉSZETI ELLÁTÁS AKÁR ALTATÁSBAN IS!

Fogászati és szájsebészeti klinikánkon a kezelések többségénél igényelheti, így nagyműtőben történő kezeléseinknél is lehetőség van altatásra. Szakképzett és tapasztalt altató orvosunk felügyeli az altatásban végzett fogászati vagy szájsebészeti kezeléseinket.

A SZÁJSEBÉSZETI NAGYMŰTÉTET KÖVETŐEN

Nagy előnye egynapos szájsebészeti ellátásunknak, hogy pácienseink általában már a műtétet követő 6-8 óra elteltével, de minden esetben 24 órán belül elhagyhatják klinikánkat, így a gyógyulást otthon, megszokott környezetben és nyugalomban folytathatják.
Az ébredést követően saját pihenő szobát és felügyeletet biztosítunk minden páciensünk számára. Kellemes és nyugodt környezetben ébredhet, ahol egy szakértő kollégánk folyamatosan figyeli páciensünk állapotát, biztosítja kényelmét és a megfelelő körülményeket.
A klinikánkat elhagyva, a műtétet követő lábadozás alatt is kapcsoltban maradnak páciensünkkel kollégáink, segítséget nyújtanak számára a teljes felépülés végéig és minden kérdésére válaszolnak.
A gyógyulási időszakban kontroll vizsgálat szükséges, mely klinikánkon ingyenes.

VEGYE IGÉNYBE KLINIKÁNK EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁSAIT ÉS ÉLVEZZE MINŐSÉGI FOGÁSZATI ÉS SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEINKET!